Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Χορηγοί – Υποστηρικτές

scott_logoΑγωνιστικό Ποδήλατο SCOTT

SCOTT PLASMA PREMIUM DURA-ACE DI2/PRO… το καινούριο μου αγωνιστικό ποδήλατο! Μια πολύ (μα πάρα πολύ) ευγενική χορηγία της εταιρίας Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες θα σας πω αργότερα, μετά και την απαραίτητη πρακτικη εφαρμογή). Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας και δειτε περισσοτερα ποδήλατα http://www.scott-sports.com/gb/en/category/bike/

Η εταιρεία Scott ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1958 στις ΗΠΑ όταν ο Ed Scott άλλαξε για πάντα το άθλημα του σκι φτιάχνοντας το πρώτο αλουμινένιο μπατόν για σκι. Αυτή την καινοτομία ακολούθησαν πολλές ακόμη στο χώρο του ποδηλάτου, του τρεξίματος, των χειμερινών αθλημάτων και της μοτοσικλέτας.

Το 1978 η εταιρεία εγκαινιάζει τα γραφεία της στην Ευρώπη στην Ελβετία. Το 1986 παρουσιάζει το πρώτο της ποδήλατο βουνού και το 1989 εισάγει στην αγορά μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες στην κατασκευή εξαρτημάτων ποδηλάτου – το αεροδυναμικό τιμόνι. Το 1998 παρουσιάζει το ελαφρύτερο full-suspension mountain bike στον κόσμο και δημιουργεί άλλο ένα ορόσημο στην ιστορία της. Στη συνέχεια ακολουθεί μια σειρά παρουσιάσεων σκελετών που γίνονται όλο και ελαφρύτεροι: το 2001 το ποδήλατο δρόμου Team Issue με σκελετό που ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό, το 2003 το σκελετό CR1 που ζυγίζει 895 γρ., το 2005 το Plasma, το ελαφρύτερο ποδήλατο για τρίαθλο στον κόσμο, το 2007 το Addict, σκελετός για ποδήλατα δρόμου με βάρος 790 γρ., το 2012  το ποδήλατο δρόμου FOIL με AERO τεχνολογία, το 2013 θέτει νέα πρότυπα στη διάμετρο των τροχών στα ποδήλατα βουνού στις 27,5 ίντσες. Συνεχείς καινοτομίες που αλλάζουν για πάντα τον τρόπο σχεδιασμού και παραγωγής ποδηλάτων!

Μέχρι σήμερα παραμένει μία από τις πιο σημαντικές και πρωτοπόρες εταιρείες στην αγορά της ποδηλασίας με ένα όραμα που είναι σταθερό και αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια: καινοτομία – τεχνολογία – design.

 

Pearl IzumiPEARL iZUMi – Τριαθλητική Ενδυση

Η PEARL iZUMi με ντύνει με τον απαραίτητο τριαθλητικό εξοπλισμό για τους αγώνες, αλλά και τις προπονήσεις μου. Φοράω και προτείνω ειδικά: αγωνιστικό κορμάκι PRO TRI suit, τριαθλητικά παπούτσια ποδηλασίας TRI FLY και τριαθλητικα παπούτσια τρεξίματος IsoTransition. Δείτε την πλήρη γκάμα προϊόντων στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.pearlizumi.com. Επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.. Κεντρικά Γραφεία: Αγ. Βασίλειος Πατρών, Tηλ.: +30-2610-993045 . Υποκ. Αθηνών: Εθν. Μακαρίου 8, Αγ. Παρασκευή Τηλ:+30- 210-9319933

Η PEARL iZUMi είναι η κατεξοχήν εταιρία για outdoor sports και το αποδεικνύει έμπρακτα έχοντας τα κεντρικά γραφεία της τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ στην ύπαιθρο και όχι σε κάποιο αστικό κέντρο. Η έμπνευση και η εφαρμογή στην PEARL iZUMi γίνονται άμεσα με μια ματιά έξω από το παράθυρο ή μια δρασκελιά έξω από την πόρτα. Πυρήνας των αξιών της PEARL iZUMi είναι η δημιουργία του καλύτερου αθλητικού υλικού ένδυσης και υπόδησης για τρέξιμο, ποδηλασία και τρίαθλο και για να το πετύχει αυτό ξέρει πως οι άνθρωποι της πρέπει να είναι ενσωματωμένοι στην κουλτούρα, το περιβάλλον και την κοινότητα που λατρεύει την εξοχή, τις εμπειρίες , την εναλλαγή των εποχών, την ποικιλομορφία του εδάφους και τις απαιτήσεις των αθλητών για τους οποίους φτιάχνονται αυτά τα προϊόντα.

 

xtr-logoX-TREME Stores – Συμπληρώματα Διατροφής

Τα X-TREME Stores τα οποία από εδώ και στο εξής θα με χορηγούν με συμπληρώματα διατροφής που θα με ενισχύσουν στο κομμάτι της πρόληψης και αποκατάστασης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου. Έχουν προϊόντα ειδικά και εξειδικευμένα για τις ανάγκες του κάθε αθλητή και ανθρώπους μέσα στα καταστήματα τους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα συμπληρώματα για εσάς. Την πλήρη γκάμα τους μπορείτε να την δείτε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα τους www.xtr.gr )

Τα X-TREME Stores είναι μια ελληνική εταιρία που απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία τους τον Μάρτιο του 2000 όταν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας άνοιξε τις πύλες του στον Πειραιά. Από την πρώτη μέρα ίδρυσης τους, πίσω στο 2000, τα X-TREME STORES έθεσαν ως πρωτεύοντα στόχο τους να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους που γυμνάζονταν συστηματικά προσφέροντας τα πιο ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα εκγύμνασης και σωστής διατροφής. (αναλυτικά για την εταιρία μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.xtr.gr/el/about.html )

 

Garmin Garmin – Ρολόι GPS/Παλμογράφος

Η Garmin μου παρέχει το απόλυτο εργαλείο GPS/Παλμογράφο για έλεγχο των προπονήσεων μου, το τριαθλητικό ρολόι Garmin Forerunner 910XT. Διαβάστε περισσότερα εδώ. Επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα Digital Tracer Electronics S.A. Λ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος Τηλ.: 210-9840144

Η Garmin είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις συσκευών GPS. Το 2012 συμπληρώθηκαν 100.000.000 πωλήσεις συσκευών Garmin. Διαθέτει GPS για χρήση στο αυτοκίνητο, το φορτηγό και τη μοτοσικλέτα, το σκάφος, το αεροπλάνο, φορητές συσκευές για χρήση στην πεζοπορία, το τρέξιμο, αλλά και για προπόνηση στην ποδηλασία, το τρίαθλο, την κολύμβηση και άλλα αθλήματα. Η σειρά προϊόντων Fintess της Garmin μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τόσο του αθλητή που ξεκινάει τώρα τις προπονήσεις του και θέλει να παρακολουθεί την πρόοδο του όσο και τις αυξημένες απαιτήσεις του αθλητή που προπονείται εντατικά και χρειάζεται ένα εργαλείο που θα τον βοηθήσει να οργανώσει την προπόνηση του και θα του δώσει κίνητρο να ξεπεράσει τον εαυτό του. Μετά την προπόνηση ο αθλητής μεταφέρει όλα τα δεδομένα του στην online κοινότητα Garmin Connect για ανάλυση και αποθήκευση αλλά και για να τα μοιραστεί μέ άλλους χρήστες.

 

High5High5 – ενεργειακά συμπληρώματα

Η High5 μου παρέχει τα απαραίτητα ενεργειακά συμπληρώματα διατροφής για διατήρηση και βελτιστοποίηση της απόδοσης στην προπόνηση και στον αγώνα. Ενεργειακά Τζελάκια, Μπάρες, Ποτά και οτι χρειάζομαι να φάω και να πιω στις ώρες που βρίσκομαι στο δρόμο. Επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα InspireSports Βιθυνίας 19 Νέα Σμύρνη. Τηλ 2104942111  www.highfive.gr

Η High5 είναι μια βρετανική εταιρία αφοσιωμένη στην παροχή διατροφικών προϊόντων για αγωνίσματα αντοχής με επιστημονική επιμέλεια, 100% απόδοση, με φυσικές και νόστιμες γεύσεις.. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τα δικά μας προϊόντα ώστε να εξασφαλίσουμε πως αποτελούν την κορυφή στη τεχνολογία διατροφής. Τα προϊόντα High5 (μπάρες, τζελ, ποτά) χρησιμοποιούνται από κορυφαίους αθλητές παγκοσμίων στα πιο δύσκολα αγωνίσματα. Αν θες να βελτιώσεις ταχύτητα και αντοχή, να ξεπεράσεις τα όρια σου, να ανεβάσεις την ενέργεια σου, να αυξήσεις την καύση λίπους, να βελτιωθείς τις αθλητικές σου επιδόσεις, να επιταχύνεις την αποκατάσταση σου μετά την άσκηση …. τότε μπορείς να βασιστείς στην High5 που πάντα έχει νέα και καινοτόμα προϊόντα να σου προτείνει.

 

DHL ExpressDHL Express – Race Logistics

Η DHL μου παρέχει την μεταφορά του ποδηλάτου για τους διεθνείς αγώνες, εξασφαλίζοντας μουτην ασφαλή και χωρις κόπο μεταφορά του πιο πολύτιμου μέρους του εξοπλισμού μου.

Η DHL εκπροσωπείται σε περισσότερες από 220 χώρες και εδάφη παγκοσμίως και είναι έτσι η πιο διεθνής επιχείρηση του κόσμου. Με τους πάνω από 350.000 συνεργάτες προσφέρουμε σχεδόν άπειρες λύσεις logistics. H DHL είναι μέρος του παγκοσμίως ηγετικού Ομίλου στον τομέα των ταχυδρομικών μεταφορών και logistics Deutsche Post DHL Group και αποτελείται από τους τομείς επιχειρήσεων: DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight and DHL Supply Chain. Περισσότερα www.dhl.gr

 

* Αν θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις για κάποιο από τα προϊόντα των χορηγών μου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email grigoris [at] runningnews . gr

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031