Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Archive for January, 2013

Grigoris Skoularikis – The Long Tour 2013

by on Jan.23, 2013, under Ενημέρωση, Σκέψεις

Grigoris Skoularikis preraceGrigoris Skoularikis Long Tour 2013

Το 2013 οργανώνεται ώστε να είναι μακρύς ο δρόμος με αγώνες μεγάλων αποστάσεων διάθλου και τριάθλου σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Και φέτος μεγάλος στόχος της χρονιάς θα είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου μεγάλης απόστασης (LD) στο Zofingen της Ελβετίας, ενώ για την Άνοιξη το βάρος θα πέσει κυρίως στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Διάθλου LD στην Ολλανδία. Ενδιάμεσα εννοείται πως θέλω να κάνω επίσης πολλά και ενδιαφέροντα …μεγάλων αποστάσεων!

Ο κορμός του αγωνιστικού μου προγράμματος έχει ως εξής (το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται με μικρότερους αγώνες μέσα στη χρονιά)

Ημερομηνία – Σημαντικότητα – Αγώνας

10/2/2012 * Γκραν Πρι Αγώνα Δρόμου Φιλοθέης 6χλμ

24/2/2013 *** Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου 10χλμ

24/3/2013 **** TBC Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου

31/3/2013 *** Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Hμιμαραθωνίου, Αθήνα

21/4/2013 **** Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διάθλου LD, Powerman Holland, 15-60-7,5χλμ

28/4/2013 ** TBC Tρίαθλο

12/5 * Σπριντ Τρίαθλο ,Σχινιάς

26/5/2013 *** Δίαθλο LD, Powerman Germany 16-64-8χλμ

15/6/2013 * XTERRA Greece relay? TBC

21/6/2013 *** Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου (ατομική χρονομέτρηση 40χλμ)

23/6/2013 ** Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου (αγώνας αντοχής 150χλμ)

8/8/2013 **** Δίαθλο LD, Powerman Belgium 10-60-10χλμ

8/9/2013 ***** Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου LD, Powerman 10-150-30χλμ

10/11/2013 *** Κλασικός Μαραθώνιος και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου

 

Χορηγοί – Υποστηρικτές – Συνεργάτες

Αρωγοί στην προσπάθεια μου είναι οι χορηγοί μου σε εξοπλισμό PEARL iZUMi (Τριαθλητική Ένδυση), Garmin (Ρολόι GPS/Παλμογράφος), High5 (ενεργειακά τζελ, μπάρες, ποτά), XEndurance (συμπληρώματα πολυβιταμινών)

Σημαντικότεροι υποστηρικτές είναι το World of Bike (ποδηλατικό κατάστημα) στην τεχνική υποστήριξη, η adidas (ειδική δρομική ένδυση) και το SportsBox.gr (επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο).

Βεβαίως μέγας χορηγός για τα υπόλοιπα έξοδα της χρονιάς παραμένει η δουλειά μου, στο www.RunningNews.gr. Ξεχωριστός και ιδιαίτερος χορηγός επικοινωνίας της προσπάθειας όλης της χρονιάς θα είναι η καθαρά τριαθλητική ιστοσελίδα www.trinews.gr .

Εννοείται κάθε επιπλέον βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και αν υπάρχει ενδιαφέρον για άλλου είδους χορηγίες είμαι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις

 

Συνεργάτες και ειδικές αναφορές

Δεν μπορώ να μην κάνω ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου και αυτή τη χρονιά. Την ομάδα των συνεργατών μου αποτελούν οι Βασίλης Κρομμύδας (προπονητής), Χαρά Σκουλαρίκη (Διαιτολόγος), Τάσος Μαργαρίτης (Φυσιοθεραπευτής)

Να μην ξεχάσω να αναφερθώ και στα σωματεία για τα οποία αγωνίζομαι επίσημα εντός συνόρων και με βοηθούν όπως μπορούν, Θησέας Ζωγράφου (Τρίαθλο/Διαθλο/Ποδηλασία) και Ιλισός Αθηνών (Στίβος), καθώς και στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, που με καλύπτει στα τυπικά θέματα δηλώσεων στις διεθνείς διοργανώσεις.

 

Comments Off on Grigoris Skoularikis – The Long Tour 2013 more...

Νέα Χρονιά υπό Νέες Οδηγίες και Κατευθύνσεις

by on Jan.07, 2013, under Ενημέρωση, Σκέψεις

Το 2013 μπήκε και επίσημα και η προπόνηση έχει αρχίσει να σοβαρεύει. Η αλήθεια είναι πως το θέμα “Προπόνηση” σοβάρεψε επίσημα όταν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς το πήρα απόφαση να συνεργαστώ με τον κορυφαίο Έλληνα Τριαθλητή όλων των εποχών και Προπονητή, τον Βασίλη Κρομμύδα (το βιογραφικό του εδώ: http://www.coachingservices.gr/profil.asp ).

Τα προηγούμενα χρόνια προπονιόμουν μόνος μου, κυρίως γιατί είχα προτεραιότητα να τα βρω με τον εαυτό μου και να σταθεροποιηθώ ψυχοσωματικά σε μια κατάσταση που θα μου επέτρεπε να κοιτάζω λίγο πιο ψηλά. Πιστεύω πως πλέον αυτό το κατάφερα και ήρθε η ώρα να κάνω και το επόμενο βήμα ώστε υπό τις προπονητικές οδηγίες του πιο ειδικού να πετύχω τους στόχους μου στους διεθνείς αγώνες του διάθλου. Βέβαια, αφού πέρσι ξαναμπήκα και στο αγωνιστικό τρίαθλο, νομίζω είναι μοιραίο κάποια στιγμή να ασχοληθώ και με αυτό πιο σοβαρά, οπότε θα χρειαστώ ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια, ειδικά στο θέμα της κολύμβησης…

Με τον Βασίλη ελπίζω το δύσκολο πρόγραμμα του 2013 να υλοποιηθεί επιτυχώς, όχι μόνο από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως και από πλευράς συμμετοχών, αφού θα περιλαμβάνει αρκετούς μεγάλους αγώνες που θέλουν σωστό προγραμματισμό (αποκαλυπτήρια του προγράμματος θα έχουμε σε λίγες μέρες.. υπομονή). Ο Βασίλης έτσι κι αλλιώς παραμένει ενεργός αθλητής (πρωταθλητής στο τρίαθλο μην ξεχνάμε) και έστω και λίγες προπονήσεις να κάνουμε μαζί, κυρίως στην ποδηλασία, θα βοηθηθώ ακόμα περισσότερο.

Καλή Χρονιά λοιπόν!

Comments Off on Νέα Χρονιά υπό Νέες Οδηγίες και Κατευθύνσεις more...

Ενίσχυση με XENDURANCE

by on Jan.04, 2013, under Διάφορα, Ενημέρωση

xendurance-logoΜε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, άλλη μια σημαντική βοήθεια ήρθε να με ενισχύσει στο ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα που ετοιμάζω. Ο λόγος για τα συμπληρώματα πολυβιταμινών και μετάλλων XENDURANCE που θα είναι χορηγός μου σε αυτό το τομέα και θα με προμηθεύει με τα εξαιρετικά προϊόντα, όπως το “extreme imune boost” και το “extreme endurance”. Θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην Ελλάδα, τον Αλέξη Αθανασόπουλο που απάντησε άμεσα θετικά στην πρόταση μου να συνεργαστούμε και σε αυτό το κομμάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EXTREME ENDURANCE

Η εταιρεία Extreme Endurance βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2006. Η μητρική εταιρεία, Lifespan International US., βρίσκεται στην Carefree της Αριζόνα, ΗΠΑ. O στόχος της ήταν να αναπτυχθεί ένα απόλυτα φυσικό, μη αναβολικό προϊόν, το οποίο θα βελτιώσει τις επιδόσεις ενός αθλητή με τη βελτίωση του αερόβιου κατωφλιού και του ορίου του γαλακτικού οξέος. Ήθελαν επίσης να αναπτύξουν μια φόρμουλα που θα μπορούσε να μειώσει τον “ένοχο” που είναι γνωστό ως γαλακτικό οξύ. Ο στόχος τους ήταν να ενθαρρύνουν τον αθλητή να “Κάνουν Περισσότερα”.

Η Lifespan International US. αναγνωρίζει επίσης ότι οι αθλητές δεν επωφελούνται μόνο από τα προϊόντα, αλλά πρέπει επίσης να προστατεύουν την υγεία τους και το ανοσοποιητικό σύστημα από τα αυστηρά προγράμματα προπόνησης. Η γραμμή παραγωγής τηε εταιρίες διευρύνεται συνεχώς με σκευάσματα για τις αρθρώσεις, πολυβιταμίνες, ωμέγα, καθώς και πρωτεΐνη και γαλακτικά ποτά. Σημειώνεται πως τα προϊόντα Extreme Endurance ελέγχονται για απαγορευμένες ουσίες από τα μεγαλύτερα και πιο έμπειρα αθλητικά εργαστήρια δοκιμών στον κόσμο.

Περισσότερα για τα προϊόντα EXTREME ENDURANCE και on line αγορά στο www.xendurance.gr

Comments Off on Ενίσχυση με XENDURANCE more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

January 2013
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031