Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Μια στάση στην Κυπαρισσία παρακαλώ

by on Jul.27, 2012, under Σκέψεις

2012_07_01_Tyros-bike Grigoris SkoularikisΟ Ιούλιος ήταν πολύ δύσκολος και πολύ καυτός. Η προπόνηση βγήκε κουτσά – ζεστά και δεν έχω δικαίωμα να παραπονούμαι αφού επέλεξα να μείνω στο θερμό κλίμα του Χαλκουτσίου. Όχι πως είχα και άλλη επιλογή με τις παράλληλες οικονομικές συγκυρίες και οικογενειακες-επαγγελματικές υποχρεώσεις. Εντούτοις κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν προπονητικά, 4 εβδομάδες τώρα έγιναν και … προχωράμε βάση σχεδίου στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου (Zofingen 2/9).

Σε αυτό τον δρόμο, μια μικρή αγωνιστική στάση είναι επιβεβλημένη για να πάρουμε τις απαραίτητες ψυχολογικές και σωματικές ανάσες. Έτσι θα τρέξω αυτή την Κυριακή (29/7) στο σπριντ Τριαθλο της Κυπαρισσίας. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος στόχος, απλά να ευχαριστηθώ τον αγώνα και την εκδρομή. Προπονητικά, μια τέτοια ένταση, πιστεύω θα με βοηθήσει να ξεμπουκώσω ενόψει των τελευταίων δύσκολων προπονήσεων του Αυγούστου.

Θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα και ελπίζω τον μήνα που θα ακολουθήσει να μοιράζομαι μαζί σας πιο συχνά τις μέρες μου στο δρόμο….

* Μην ξεχάσω να αναφερθώ … Σήμερα ξεκινούν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες (μια μικρή εισαγωγή διαβάστε εδω http://www.runningnews.gr/item.php?id=12020). Εμείς, όσο παραμένουμε αγνοί αθλητές, παραμένουμε και αγνοί φίλαθλοι. Ο Κόσμος ποτέ δεν ήταν τέλειος, αλλά έστω κι έτσι μπορούμε να ευχαριστηθούμε τη γιορτή του αθλητισμού και να ονειρευτούμε όλα αυτά τα θεωρητικά ιδανικά πως έστω και για μια στιγμή γίνονται αληθινά για όλη την ανθρωπότητα … Οταν τελειώσει η στιγμή μας, μπορούμε να γκρινιάξουμε για ότι μας ενοχλεί μέσα ι έξω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930