Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Καλησπέρα από την βροχερή Ελβετία

by on Aug.31, 2012, under Σκέψεις

Καλησπέρα από το Όλτεν της Ελβετίας, μια κωμόπολη 8χλμ από το Ζόφινγκεν το κέντρο του αγώνα. Το ταξίδι μας ήταν σχετικά ξεκούραστο και χωρις ιδιαίτερα απρόοπτα. Φτάσαμε με την αδερφή μου τη Χαρά στο ξενοδοχείο, φάγαμε και πλέον ώρα για ξεκούραση.

Ο καιρός εδώ είναι βροχερός και κρύος. Στο δρόμο βρήκαμε πάρα πολύ βροχή και τα θερμόμετρα έξω έδειχναν 12 C. Υπάρχει αισιοδοξία πως τουλάχιστον την Κυριακή δεν θα βρέχει το πρωί, αν και οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές, γύρω στους 15 C. Στην πορεία της μέρας μάλλον θα φτάσει και τους 19 C αλλά θα τη ρίξει και βροχούλα του οπότε πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα. Όχι και η ιδανική προσαρμογή για κάποιον που μέχρι τη Δευτέρα βίωνε 35άρια, αλλά ότι κι αν είναι με αυτό θα αγωνιστώ. Ελπίζω απλά το σώμα να έχει κρατήσει στη μνήμη του τη χειμερινή προετοιμασία και να μην φάει κανα απροσδόκητο σοκ.

Αύριο θα πάμε σχετικά νωρίς το πρωί στη γραμματεία για το race pack και για το race briefing των elite αθλητών που φέτος για πρώτη χρονιά θα γίνει ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Κατόπιν αν ο καιρό το επιτρέψει ελπίζω να κάνω μια μικρή βόλτα με το ποδήλατο, περισσότερο να ελέγξω τον εξοπλισμό μου. Μετά την περσινή κακή εμπειρία, αποφασίσαμε φέτος να μην πάμε το πάστα πάρτι για φαγητό Σάββατο βράδυ, αλλά να την βγάλουμε πιο ήρεμα και πιο σίγουρα σε ένα ιταλικό εστιατόριο εδώ κοντά που μας συνέστησαν από το ξενοδοχείο.

Αυτά προς το παρόν, θα ενημερώσω και αύριο, ελπίζω και με φωτογραφικό υλικό, αλλά σίγουρα με τους υπερσυνδέσμους όπου θα μπορέστε να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

 


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930