Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Κι ένας Ημιμαραθώνιος χρειάζεται για το κάτι παραπάνω στην προετοιμασία

by on Mar.30, 2013, under Σκέψεις

Ανάμεσα στ’αλλα, το φετινό ανοιξιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει και Ημιμαραθώνιο και … ο καιρός έφτασε. Αύριο (31/3/2013) μπαίνω να τρέξω στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας ο οποίος παράλληλα είναι και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου οπότε αναμένεται δυνατός ο συναγωνισμός.

Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να κάνω ένα δυνατό προπονητικό τεστ στο τρέξιμο ενόψει του πανευρωπαϊκού διάθλου. Για για βγάλω στην Ολλανδία άνετα και γρήγορα το πρώτο 15αρι τρέξιμο και να συνεχίσω δυνατά στο ποδήλατο θα πρέπει να έχω στα πόδια μου κάτι παραπάνω … κάτι σε ημιμαραθώνιο δηλαδή. Δεν ξέρω ακριβώς πως είμαι, μια βδομάδα μετά το πανελλήνιο διάθλου, αλλά αισθάνομαι ξεκούραστος αν και όχι ειδικά προετοιμασμένος για αυτόν τον αγώνα.

Ακόμα κι έτσι, είναι και ευκαιρία για μια ωραία και άνετη βόλτα στους δρόμους της Αθήνας χωρίς αυτοκίνητα. Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το Ζάππειο και θα κινηθεί σε κεντρικούς δρόμους (Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Φιλελλήνων, Βασ. Όλγας, Βασ. Κωνσταντίνου, Λ. Αλεξάνδρας, Πατησίων) για να τερματίζουμε με το καλό στο Ζάππειο.
* Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διαδρομής εδώ:
http://www.athinahalfmarathon.gr/…/half-marathon/37
και όποιοι μένετε σε περιοχές κοντά στη διαδρομή, βγείτε στο δρόμο να μας δείτε!

Υπόψιν ότι τον αγώνα θα τον δείξει τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση και η ΝΕΤ από τις 8.30 εως τις 11 το πρωί.

Αν με αναζητήσετε ανάμεσα στους 3000 δρομείς του Ημιμαραθωνίου, πιστεύω θα με εντοπίσετε εύκολα. Όχι τόσο γιατί ευελπιστώ να βρίσκομαι στους προπορευόμενους, αλλά περισσότερο λόγω… ενδυμασίας. Φέτος είναι στη μόδα το κίτρινο της σημαδούρας! Χαχα … τα λέμε, καλή αντάμωση στους δρόμος του κέντρου.

Grigoris Skoularikis Half Marathon pre race kit

 


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930