Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Δηλώνω “Παρών” και στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας!

by on Jun.20, 2013, under Σκέψεις

2013_06_20_ΤΤ-prerace

Αύριο (Παρασκευή) μπαίνω στη μάχη ενός ακόμα πανελληνίου πρωταθλήματος φέτος, Ποδηλασία Δρόμου αυτή τη φορά. Ετσι θα συμπληρώσω και επίσημα φετινή συμμετοχή σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα (κατηγορία Ανδρών) τριών διαφορετικών αθλημάτων/ομοσπονδιών (τριάθλου/στίβου/ποδηλασίας). Οι αγώνες θα γίνουν με επίκεντρο την Καλαμπάκα και διαδρομές εκεί γύρω στην περιοχή.

Την Παρασκευή ξεκινάω με το αγώνισμα το οποίο είναι και το θεωρητικά καλό μου, η Ατομική Χρονομέτρηση. 40χλμ εγώ και το ποδήλατο μου ενάντια στο χρονόμετρο… Στόχος να κάνω ένα δυνατό τεστ με αντιπάλους τους καλύτερους ποδηλάτες της Ελλάδας και ελπίζω να τα καταφέρω αντίστοιχα καλά όπως και κόντρα στους δρομείς με τους οποίους κοντραρίστηκα σε τρία πανελλήνια πρωταθλήματα φέτος (13ος στον Ανώμαλο Δρόμο – 4ος στον Ημιμαραθώνιο – 12ος στα 10.000μ). Επίσης πρέπει να ρεφάρω και για το τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας που δεν πήγα καθόλου καλά στο χρονόμετρο λόγω διαφόρων προβλημάτων.

Την Κυριακή θα μπούμε με τους συναθλητές μου στον Θησέα στη μεγάλη μάχη του Αγώνα Αντοχής 150χλμ. Ξέρω πως δεν μπορώ να περιμένω κάτι ιδιαίτερο από αυτόν των αγώνα, καθώς είναι ένα αγώνισμα που δεν το έχω δουλέψει προπονητικά, αλλά δεν έχω και την απαραίτητη εμπειρία. Είπαμε όμως πως στους μεγάλους αγώνες πρέπει να είμαστε παρόντες γιατί …έτσι! Ίσως να μπορέσω να βοηθήσω λίγο την ομάδα μου, ίσως να κερδίσω κάτι σε εμπειρία … σίγουρα χαμένο δεν πάει τίποτα και ειδικά ένας αγώνας που γίνεται. Άλλωστε θα είναι και μια πρώτης τάξης ευκαιρία που δεν θα έχουν αλλού για μια μεγάλη και δυνατή προπόνηση ποδηλασίας ενόψει παγκοσμίου πρωταθλήματος διάθλου.

Μεγάλες ποδηλατικές μάχες αναμένονται λοιπόν αύριο και την Κυριακή. Θα έχουμε και τη ζέστη του Θεσσαλικού Κάμπου εναντίον μας, αλλά δεν μασάμε… Πάμε δυνατά…


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930