Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Geel, στο σπίτι του Διάθλου! Λίγες ώρες πριν το μεγάλο διαθλητικό ραντεβού διάθλου στο Βέλγιο

by on Aug.01, 2010, under Αρθρογραφία, Εμπειρίες, Σκέψεις

Μετά από μια περιπετειώδη χτεσινή μέρα (είναι απίστευτο το τι μπορεί να σου συμβεί τη μέρα που θες απλώς να κάτσει και να χαλαρώσεις) ταξίδεψα οδικώς σήμερα από το Rheinberg της Γερμανίας, στο Geel του Βελγίου. Το ταξίδι ευτυχώς ήταν πολύ άνετο και έφτασα εύκολα στον προορισμό μου. Μέσα σε 1 ώρα οδήγησα σε τρεις χώρες (Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο) ώστε σήμερα, Κυριακή 1 Αυγούστου στις 15.00 ώρα Βελγίου (16.00 ώρα Ελλάδας) θα δώσω τον δικό μου μεγάλο αγώνα του καλοκαιριού.

Ώρα για πολλά λόγια δεν είναι τώρα, έγραψα πολλά και προχτές άλλωστε ( http://www.duathlon.gr/?p=204 ) όμως αφού έχω ίντερνετ εδώ στο ξενοδοχείο, αξίζει μια γρήγορη ενημέρωση:

Οι διοργανωτές μου έχουν δώσει τον αριθμό «9» και βλέποντας όλα τα μεγάλα ονόματα μόλις μπροστά μου με μικρότερους αριθμούς υποθέτω πως αυτό δεν είναι τυχαίο. Με άγχωσε κάπως αυτό πρέπει να παραδεχτώ. Τελικά, θες δε θες, σ’αρέσει δε σ’αρέσει, όταν τρέχεις στο εξωτερικό σε μεγάλους αγώνες και κουβαλάς τον τίτλο του πρωταθλητή στη χώρα σου (έστω του 2ου για το 2010) την εκπροσωπείς κιόλας. Το είχα βιώσει και στον προηγούμενο αγώνα στη Γερμανία αυτό, αλλά εδώ πλέον το επιβεβαίωσα. Ελπίζω τουλάχιστον αύριο να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων.

Υποθέτω πως η δική μου χώρα αγνοεί παντελώς την παρουσία μου εδώ έτσι κι αλλιώς. Η συμμετοχή μου έγινε με αποκλειστικά δική μου ιδιωτική πρωτοβουλία και χωρίς καμία άλλη στήριξη (όχι πως την ήθελα ή τη ζήτησα κιόλας), όμως εγώ νιώθω την ευθύνη της εκπροσώπησης του ελληνικού διάθλου. Για τους διοργανωτές και τους συναθλητές/αντιπάλους μου αύριο είμαι ο «Έλληνας» που ήρθα από μακριά για να αγωνιστώ με τους καλύτερους διαθλητές μεγάλων αποστάσεων. Άλλωστε, με το #1 ξεκινάει ο περσινός νικητής και πρωταθλητής Ευρώπης του 2010, ο Γάλλος Anthony Le Duey και με το #2 ο Βέλγος πρωταθλητής Κόσμου (νικητής στο Zofingen to 2009) Joerie Vansteelant .

Οι λίστες εκκίνησης είναι αναρτημένες εδώ

http://dl.dropbox.com/u/8616536/startlist%2029july.pdf

Η διοργάνωση έχει ήδη ετοιμάσει ην ιστοσελίδα της για να ανεβάσει τα αποτελέσματα εδώ:

http://www.powerman.be/

Photo Update,  το πρωι πριν τον αγώνα:

http://www.facebook.com/album.php?…d60e2

Άντε να δούμε και σήμερα τι….


1 Comment for this entry

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930