Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Το νέο Garmin Forerunner 920XT στο …χέρι μου!

by on Oct.08, 2014, under Απόψεις, Σκέψεις

Garmin FR 920XT

Επιτέλους έφτασε το Garmin Forerunner 920XT ! Το νέο “υπερόπλο” της Garmin ανακοινώθηκε επίσημα και χωρίς καθόλου καθυστέρηση έφτασε και στο χέρι μου για να καταγράψει διαδρομές χιλιομέτρων σε κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο. Μετά από 3 προπονήσεις (από μία σε κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο) μπορώ να γράψω κάποιες πρώτες εντυπώσεις, συνοπτικά.

Η προσμονή όλων μας νομίζω δικαιώνεται. Το 920XT έχει και κάνει όλα αυτά που λένε οι προδιαγραφές του, σχεδόν τα πάντα δηλαδή! Φυσικά η Garmin, πρωτοπόρος τον χώρο της, είμαι σίγουρος πως θα έχει και άλλα να μας παρουσιάσει στη συνέχεια. Αν διαπιστώσατε πως υπάρχει κάποια λειτουργία που λείπει, μπορώ να σας διαβεβαιώσω από τώρα πως οι μηχανικοί της εταιρίας την δουλεύουν για να είναι διαθέσιμη το συντομότερο.

Τα κάνει (σχεδόν) όλα λοιπόν, αλλά πιο σημαντικό είναι πως τα κάνει πιο γρήγορα και πιο εύκολα από τον προκάτοχο του, ενώ η μπαταρία του αντέχει πολύ περισσότερο. Βλέπετε, το 910XT ήταν ένα πραγματικά χρήσιμο (τρι)αθλητικό εργαλείο όμως το 920XT είναι ένα (τρι)αθλητικό εργαλείο στη μορφή ενός ρολογιού.

Δεν είναι μόνο η εμφάνιση που κάνει τη διαφορά, αλλά η αίσθηση. Είναι πολύ ελαφρύτερο, πολύ κομψότερο και με λουράκι που αγκαλιάζει πολύ πιο ευγενικά το χέρι μας. Όσοι έχετε δουλέψει με το 910XT (και ξέρω ότι είστε πάρα πολλοί) μόλις το δοκιμάσετε θα καταλάβετε την διαφορά αίσθησης από την πρώτη στιγμή και θα την επιβεβαιώσετε στη χρήση του με την πρώτη προπόνηση σε οποιοδήποτε άθλημα. Ακόμα και τα κουμπιά του είναι πιο “ανατομικά” τοποθετημένα για πιο σίγουρα start/stop/laps …

Από εκεί και πέρα, οι λειτουργίες του γίνονται πιο απλές και το μενού του λίγο πιο φιλικό και έγχρωμο! Ναι, αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη, το νέο 920XT έχει πλέον έγχρωμη οθόνη. Τι άλλο πολύ σημαντικό έχει να επιδείξει ειδικά για μας τους τριαθλητές? Ότι πλέον μπορούμε να καταγράψουμε ένα συνεχόμενο τρίαθλο σαν μια ενιαία δραστηριότητα!

Αυτά προς το παρόν από μένα. Αν θέλετε μια πραγματική αναλυτική παρουσίαση του Garmin FR 920XT και σύγκριση με άλλα αντίστοιχα ρολόγια, επισκεφτείτε τον DC Rainmaker στο link: http://www.dcrainmaker.com/2014/10/fr920xt-triathlon-details.html

Επειδή πολλοί απο εσάς ήδη με ρωτάτε για το πως και πότε μπορείτε να το προμηθευτείτε, να σας ενημερώσω πως θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα μετά τις 13 Οκτωβρίου σε περιορισμένη διαθεσιμότητα . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας http://garmin.gr/ και χρησιμοποιείστε τα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε εκεί.

Και αφού μιλάμε για Garmin … ας συνδεθούμε και μεταξύ μας! Το προφίλ μου στο connect είναι εδώ http://connect.garmin.com/modern/profile/SpeedyPowerman και μπορείτε να βλέπετε κάποιες από τις διαδρομές μου.

Εγώ σας αφήνω προς το παρόν και πάω να (κατα)γράψω χιλιόμετρα!

2014_10_08_connect


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930