Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Το ολοκαίνουριο adidas SL20 είναι εδώ και σε προκαλεί να γίνεις πιο γρήγορος από αυτά που σε κρατούν πίσω!

by on Mar.05, 2020, under Απόψεις, Αρθρογραφία, Εμπειρίες

Η adidas λανσάρει το νέο πανάλαφρο παπούτσι για τρέξιμο adidas SL20 καινοτομώντας για άλλη μια φορά, όχι μόνο με τα υλικά του παπουτσιού, αλλά και με το τρόπο που αυτό θέλει να εμπνεύσει μέσα από την καμπάνια FASTER THAN.

Φαινομενικά το adidas SL20 είναι ένα ελαφρύ αγωνιστικό running παπούτσι. Για αυτούς όμως που το τρέξιμο δεν είναι απλά ένα κυνήγι επιδόσεων, αλλά μια αφορμή για αυτοβελτίωση σε όλους τους τομείς, το SL20 φιλοδοξεί να γίνει το σύμβολο της έμπνευσης για να γίνουμε καλύτεροι, να γίνουμε η πιο γρήγορη εκδοχή του αυτού μας. Να γίνουμε πιο γρήγοροι από αυτά που μας κρατούν πίσω!

Το SL20 ουσιαστικά λανσάρει την τεχνολογία “LIGTHSTRIKE” στη σόλα, αφήνοντας εκτός προς το παρόν το καθιερωμένο “BOOST” των τελευταίων ετών. Η σόλα “LIGTHSTRIKE” προσφέρει την ίδια άνεση με το boost και είναι πολύ πιο ελαφριά, αν και πιο φαρδιά. Το “LIGTHSTRIKE” προφανώς είναι το επόμενο “big thing” της adidas και αναμένουμε να δοκιμάσουμε και τον συνδυασμό του με την τεχνολογίας BOOST στα μοντέλα της χρονιάς.

Το βάρος του παπουτσιού βγαίνει στα 220γρ περίπου (για νο 42 2/3), κάνοντας το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στα ήδη καθιερωμένα παπούτσια της adidas στην ίδια κατηγορία, όπως τα “ADIOS” και “BOSTON”.

Το δοκιμάσαμε σε διαφόρων ειδών προπονήσεις: απλό αερόβιο συνεχόμενο, γρήγορα μικρά κομμάτια 200-400μ , αλλά και σε μεγαλύτερη προπόνηση με αρκετά χιλιόμετρα τέμπο. Σε κάθε περίπτωση, η ανταπόκριση του παπουτσιού ήταν ιδιαίτερα καλή και μας ικανοποίησε παρότι είχαμε καλομάθει στο BOOST.

Είναι ιδανικό για τρέξιμο στην άσφαλτο και εξίσου καλό για προπονήσεις στο ταρτάν για όσους συνηθίζουν να κάνουν και γρήγορα κομμάτια μέσα στον στίβο.

Έτσι, το παπούτσι μπορούμε να πούμε ότι απευθύνεται σε όλους, από τον πιο αρχάριο που θέλει να ξεκινήσει με ένα ελαφρύ και άνετο παπούτσι μέχρι τον ανταγωνιστικό δρομέα που χρειάζεται ένα γρήγορο παπούτσι για απαιτητικές προπονήσεις και αγώνες. Είναι για όλους εμάς που κάνουμε καθημερινή προπόνηση, που προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο και θέλουμε για τα πόδια μας κάτι άνετο με αρκετή υποστήριξη.

Το καλύτερο όμως που είναι και η τιμή του, το αφήσαμε για το τέλος. Το SL20 βγαίνει σε ιδιαίτερα προσιτή (προτεινόμενη) λιανική τιμή, 120 ευρώ! Μάλιστα στα πλαίσια της καμπάνιας FASTER THAN ήδη γίνονται και διάφορες προσφορές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να το προμηθευτείτε με επιπλέον κέρδος.

** photo credits: Γιώργος Σπύρος


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031