Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Στην Υγειά μας!

by on Mar.13, 2020, under Αρθρογραφία, Σκέψεις

Θα πούμε το νερό νεράκι όταν ξεκινήσουμε τους αγώνες Μάιο – Ιούνιο με το καλό. Ήδη το Ναύπλιο έχει ανακοινώσει νέα ημερομηνία 17 Μαΐου και ο Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης (από όπου και η φωτογραφία) για 7 Ιουνίου. Κάπου ανάμεσα λένε οι πληροφορίες ότι προγραμματίζεται και ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, εάν και εφόσον όλα πάνε καλά. Και εμείς θέλουμε όλα να πάνε καλά και θέλουμε να σκεφτόμαστε αισιόδοξα έχοντας στο μυαλό μας ημερομηνίες-στόχους αγώνων.

Όμως είμαστε ακόμα στην αρχή ενός πολύ δύσκολου Μαραθώνιου κι εμείς οι αθλητές των δρόμων ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα πόσο υπομονή χρειάζονται οι μεγάλες αποστάσεις και ο Μαραθώνιος για να τερματίσεις επιτυχώς, δυνατός και υγιής.

Έτσι λοιπόν, η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς ζωής και διοργανώσεις μαζικών αγώνων από τον Μάιο και μετά είναι η αισιόδοξη πρόβλεψη εάν και εφόσον τηρήσουμε όλοι τα μέτρα και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων υγείας. Η ζωή μας έχει αλλάξει ραγδαία αυτή την εβδομάδα και αλλάζει μέρα με τη μέρα προς το χειρότερο. Αν θέλουμε λοιπόν να γυρίσουμε τούμπα αυτό το παιχνίδι, να δούμε καλύτερες μέρες και να έχουμε αγώνες να τρέξουμε από τον Μάιο και μετά οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τη σοβαρότητα που της αρμόζει. Ως τότε λοιπόν, ψυχραιμία, αισιοδοξία και να θυμάστε να χαμογελάτε γιατί αυτό είναι πιο μεταδοτικό από τον κοροναϊο και είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι.

Και έτσι λοιπόν, όταν ξαναβρεθούμε στους αγώνες, θα πίνουμε τα νεράκια στην υγεία μας! …κυριολεκτικά…


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031