Duathlon: Run to Live, Bike to Ride

Νέο ξεκίνημα για το 3athlon.gr

by on Feb.12, 2012, under Ενημέρωση

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το αναβαθμισμένο www.3athlon.gr. Το τρίαθλο στην Ελλάδα έχει πλέον αναπτυχθεί αρκετά, και ήταν φυσικό να εκσυγχρονίσουμε και το 3athlon.gr σύμφωνα με τα τεχνολογικά μέσα που προσφέρει η εποχή.

Η αναβάθμιση αφορά τόσο την εμφάνιση, όσο και την τεχνολογία πίσω από το 3athlon.gr, κάνοντας το site πιο λειτουργικό, αξιόπιστο και γρήγορο.

Τα ανώνυμα σχόλια είναι πλέον παρελθόν, και δικαίωμα σχολιασμού έχουν μόνο οι συνδεδεμένοι χρήστες με το facebook. Η ανωνυμία είχε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δυστυχώς υπονόμευε τις καλές προσπάθειες που γίνονται πλέον, σε μία εποχή που θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος να φοβάται κανείς να πει το όνομά του.

Σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε τόσο στο facebook όσο και στο twitter, για να λαμβάνετε και ενημέρωση στο timeline σας.

Όπως και από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όσους θέλουν να συνεισφέρουν στο περιεχόμενο του 3athlon.gr, με άρθρα, ειδήσεις ή φωτογραφικό υλικό, αρκεί το κείμενό τους να είναι ολοκληρωμένο και έγκυρο. Στείλτε μας το υλικό σας στο info@3athlon.gr

Θέλουμε πολύ να μάθουμε τις εντυπώσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις σας για το  3athlon.gr, προκειμένου να προσθέσουμε και νέες λειτουργίες που θα κάνουν την ενημέρωσή σας ακόμα καλύτερη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
η ομάδα του www.3athlon.gr


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Ημεροδρόμιο Δημοσιεύσεων

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930